Termékeink

Gyorsfagyasztott zsenge zöldborsó

Felhasználási javaslat

A friss zöldborsóval azonos módon készíthetünk belőle levest, főzeléket, párolt köretet, más zöldségekkel keverve salátát, és még sok más finomságot.

Elkészítés

Hagyományos módon: A gyorsfagyasztott zöldborsót felengedtetés nélkül forrásban lévő sós vízbe öntjük, és 8 – 10 perc alatt puhára főzzük.

Mikrohullámú berendezésben: A gyorsfagyasztott zöldborsót felengedtetés nélkül mikrohullámozható edénybe öntjük, majd kevés sós víz vagy zsiradék hozzáadásával 600 W-on 8 – 10 perc alatt puhára pároljuk.

Átlagos tápértékadatok

(100 g termékben)

Energia381 kJ / 91 kcal4%
Zsír0,4 g1%
- amelyből telített zsírsavak0 g0%
Szénhidrát12 g5%
- amelyből cukrok5,5 g6%
Rost8,2 g-
Fehérje5,7 g11%
0 g0%

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információ

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Az "Elfogadás" gombra történő kattintással a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás