Termékeink

Gyorsfagyasztott zöldhüvelyű vágott zöldbab

Felhasználási javaslat

A friss babbal azonos módon készíthetünk belőle levest, főzeléket, más zöldségekkel keverve pedig köretet, és még sok hasonló finomságot.

Elkészítés

Hagyományos módon: A gyorsfagyasztott sárgahüvelyű babot felengedtetés nélkül forrásban lévő sós vízbe öntjük, és 10 – 12 perc alatt puhára főzzük.

Mikrohullámú berendezésben: A gyorsfagyasztott sárgahüvelyű babot felengedtetés nélkül mikrohullámozható edénybe öntjük, majd kevés sós víz vagy zsiradék hozzáadásával 600 W-on 8 – 10 perc alatt puhára pároljuk. Az elkészítési idő alatt ajánlatos néhányszor átkeverni.

Átlagos tápértékadatok

(100 g termékben)

Energia123 kJ / 29 kcal1%
Zsír0 g0%
- amelyből telített zsírsavak0 g0%
Szénhidrát4,1 g2%
- amelyből cukrok2,4 g3%
Rost3,3 g-
Fehérje1,6 g3%
0,10 g2%

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információ

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Az "Elfogadás" gombra történő kattintással a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás