Készíthetünk belőle kukoricakrém-levest, majonézes kukoricasalátát, más zöldségekkel gazdagítva majonézes salátát. Húsételekhez párolt köretként is kitűnő választás.
Hagyományos módon: A gyorsfagyasztott csemegekukoricát felengedés nélkül forrásban lévő sós vízbe öntjük és 4 – 5 perc alatt készre főzzük.
Mikrohullámú berendezésben: A gyorsfagyasztott csemegekukoricát felengedés nélkül mikrohullámozható edénybe öntjük, majd kevés sós víz vagy zsiradék hozzáadásával 600 W-on 4 – 5 perc alatt készre pároljuk.
Energia | 485 kJ / 115 kcal | 2% |
Zsír | 1,2 g | - |
- amelyből telített zsírsavak | 0,2 g | 1% |
Szénhidrát | 22 g | 8% |
- amelyből cukrok | 4,5 g | 5% |
Rost | 2 g | - |
Fehérje | 3 g | 6% |
Só | 0,1 g | 2% |
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információ
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Az "Elfogadás" gombra történő kattintással a felhasználó elfogadja a sütik használatát.