Termékeink

Gyorsfagyasztott kelbimbó

Felhasználási javaslat

A friss kelbimbóval azonos módon készíthetünk belőle főzeléket, rakott kelbimbót, használhatjuk leves, köret vagy főétel komponenseként.

Elkészítés

Hagyományos módon: A gyorsfagyasztott kelbimbót felengedtetés nélkül forrásban lévő bő vízbe öntjük és kb. 8-12 perc alatt puhára főzzük. Ízlés szerint fűszerezzük.

Mikrohullámú berendezésben: A gyorsfagyasztott kelbimbót felengedtetés nélkül mikrohullámozható edénybe öntjük. Kevés víz hozzáadásával, 600 W-on kb. 8-12 perc alatt puhára pároljuk. Ízlés szerint fűszerezzük. A főzési idő alatt ajánlatos néhányszor átkeverni.

Átlagos tápértékadatok

(100 g termékben)

Energia175 kJ / 42 kcal2%
Zsír0 g0%
- amelyből telített zsírsavak0 g0%
Szénhidrát4,5 g2%
- amelyből cukrok0,7 g1%
Rost4,4 g-
Fehérje3,4 g7%
0,10 g2%

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információ

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Az "Elfogadás" gombra történő kattintással a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás