Villámgyors napsárga kukoricaleves

Elkészítés

Sokunk számára ismerős helyzet egy fárasztó nap után azon gondolkodni, hogy mi lesz a vacsora vagy a másnapi ebéd. Ilyen alkalmakra remek választás ez a nyárillatú és egyszerűen az asztalra varázsolható kukoricaleves.

Így készítsd!

  1. A vöröshagymát forró olajon megpirítjuk, majd felöntjük 1,5 l vízzel és forrás után hozzáadjuk a kukoricát.
  2. Beletesszük a leveskockát és ízlés szerint fűszerezzük.
  3. Egy tálkában simára keverjük a tejfölt és a lisztet, majd annyi főzővizet keverünk hozzá, hogy folyékony legyen. A leveshez adagoljuk a petrezselyemmel együtt.
  4. Lassan, folytonos kevergetés közben beleöntjük a forró levesbe a habarást. Rövid ideig forraljuk, ellenőrizzük a fűszerezést és kész is!

Tipp: Tálaljuk bacon chipsszel vagy pirított kenyérkockával!

Hozzávalók

  • 1 evőkanál olívaolaj
  • 100 g FeVita vöröshagymakocka
  • 450 g FeVita csemegekukorica
  • 1 db húsleves- vagy zöldségleveskocka
  • 1 kis doboz tejföl
  • 1 evőkanál liszt
  • fűszerek: só, bors, curry, őrölt chili paprika
  • 1 marék friss, aprított petrezselyem
Osszd meg, mentsd le vagy akár ki is nyomtathatod!Share on FacebookPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someonePrint this page

Hozzávalók

  • 1 evőkanál olívaolaj
  • 100 g FeVita vöröshagymakocka
  • 450 g FeVita csemegekukorica
  • 1 db húsleves- vagy zöldségleveskocka
  • 1 kis doboz tejföl
  • 1 evőkanál liszt
  • fűszerek: só, bors, curry, őrölt chili paprika
  • 1 marék friss, aprított petrezselyem

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információ

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Az "Elfogadás" gombra történő kattintással a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás