Sütés nélküli mézes-bogyós gyümölcstorta rohanós hétköznapokra

Elkészítés

Itt a tavasz, ideje mindenkinek előbújni a barlangjából! Ezért ma egy téliálom-űző mézes, bogyós gyümölcsös édesség receptjét ajánljuk – nemcsak mackóknak, hanem az egész családnak! 

  1. A pudingot elkészítjük a csomagolás utasítása szerint, de cukor helyett mézet használunk. Ráöntjük a tortalap tetejére, elegyengetjük egy kanál segítségével, majd a gyümölcsöket egyenletesen eloszlatjuk a tetején.
  2. A tortazselét szintén elkészítjük az utasítások szerint és ráöntjük a gyümölcsök tetejére. A hűtőben hagyjuk állni addig, ameddig a puding és a zselé meg nem köt a tetején.

Jó étvágyat hozzá!

Hozzávalók

  • 1 csomag vaníliás pudingpor + tej + méz
  • 1 csomag tortazselé
  • 200 g FeVita gyümölcskeverék (szeder, málna, magozott meggy, pirosribiszke) felengedve
  • 1 piskóta tortalap
Osszd meg, mentsd le vagy akár ki is nyomtathatod!Share on FacebookPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someonePrint this page

Hozzávalók

  • 1 csomag vaníliás pudingpor + tej + méz
  • 1 csomag tortazselé
  • 200 g FeVita gyümölcskeverék (szeder, málna, magozott meggy, pirosribiszke) felengedve
  • 1 piskóta tortalap

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információ

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Az "Elfogadás" gombra történő kattintással a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás