Illatos répatorta

Elkészítés

Kevés jobb dolog történhet reggel, mint ha az első kávé vagy tea mellé kéznél van egy szelet könnyű és illatos sütemény. A sárgarépa ráadásul olyan zöldség, amit egy tortányi időre könnyen gyümölccsé alakíthatunk. Próbáljátok ki egyszerűen és gyorsan elkészíthető receptünket!

Lépések

  1. A réteslisztet a darált dióval, a zsemlemorzsával, a fahéjjal, a citromhéjjal és a sütőporral összekeverjük.
  2. A porcukrot kikeverjük a tojások sárgájával. Hozzáadjuk a citrom levét, a sárgarépát és a lisztes keveréket, majd a tojásfehérje felvert habját.
  3. Tortaformába öntjük a keveréket és 180°C-ra előmelegített sütőben 25-30 percig sütjük.

 

Jó étvágyat!

Hozzávalók

  • 6 dkg rétesliszt
  • 8 dkg darált dió
  • 10 dkg zsemlemorzsa
  • 1 kávéskanál fahéj
  • fél citrom leve és héja
  • 1/2 tasak sütőpor
  • 30 dkg porcukor
  • 6 db tojás
  • 25 dkg FeVita sárgarépakorong felengedve, finomra aprítva
Osszd meg, mentsd le vagy akár ki is nyomtathatod!Share on FacebookPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someonePrint this page

Hozzávalók

  • 6 dkg rétesliszt
  • 8 dkg darált dió
  • 10 dkg zsemlemorzsa
  • 1 kávéskanál fahéj
  • fél citrom leve és héja
  • 1/2 tasak sütőpor
  • 30 dkg porcukor
  • 6 db tojás
  • 25 dkg FeVita sárgarépakorong felengedve, finomra aprítva

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információ

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Az "Elfogadás" gombra történő kattintással a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás