A FEVITA HUNGARY Zrt. szakmai múltja összekapcsolódik a hűtőipar hazai történetével. Cégünk több mint öt évtizedes működése során mindenkor biztosítani tudta a magas szintű szakmai hátteret, amely lehetővé teszi az élelmiszer-higiéniai, élelmiszer-biztonsági és élelmiszer-minőségi folyamatok fejlesztését a folyamatosan változó követelményekkel összhangban.
Vállalatunk a HACCP rendszer keretein belül a hazai jogszabályok és a nemzetközi elvárások szerint határozta meg belső higiéniai követelményeit, amelyeknek megvalósulását saját laboratóriumi vizsgálatokkal napi szinten ellenőrzi.
A termékek minőségi megfelelőségét az induláskor létrehozott ellenőrző szervezetünk mindenkor biztosította, ugyanakkor az utóbbi évtizedekben – a minőségügy korszerűsödését követve – olyan minőségirányítási rendszert építettünk fel, amely a vállalat minden részterületén fejleszti a minőségközpontú szemléletet.
Az iparág speciális kereskedelmi kihívásaira válaszul, minőségirányítási rendszerünkbe 2006 óta az IFS, 2007 óta pedig a BRC globális nemzetközi élelmiszerbiztonsági szabványok követelményeit is beépítettük. Munkánk eredményességét a folyamatos, magas szintet igazoló tanúsítványokkal ismeri el a tanúsító szervezet.
Speciális igényű vevőink részére ökológiai gazdálkodásból származó nyersanyagot is feldolgozunk a vonatkozó nemzetközi követelményrendszernek megfelelően.
A FEVITA HUNGARY Zrt. termelési eredményeit, termékeinek minőségét a folyamatos innovációnak, valamint a vezetők és a dolgozók elkötelezett munkavégzésének köszönheti.
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információ
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Az "Elfogadás" gombra történő kattintással a felhasználó elfogadja a sütik használatát.