Ingredients: Vegetables in variable proportion: carrots, potatoes, green peas, parsley root.
First of all for preparation of mixed French Salad, but also for soups, steamed vegetable garnishes and for preparation of other salads.
Traditional method: Put the unthawed, quick frozen vegetable mix (only the content) in boiling salty water and cook until tender.
Microwave oven: Put the unthawed, quick frozen vegetable mix in a microwave safe dish, add a little salty water or fat and cook until tender.
Energy | 253 kJ / 60 kcal | 3% |
Fat | 0 g | 0% |
- of which saturates | 0 g | 0% |
Carbohydrates | 11 g | 4% |
- of which sugars | 3,7 g | 4% |
Fibre | 3,2 g | - |
Protein | 2,4 g | 5% |
Salt | 0 g | 0% |
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információ
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Az "Elfogadás" gombra történő kattintással a felhasználó elfogadja a sütik használatát.