Use it as you would use fresh shelled beans, to prepare soup, vegetable mush, or mix it with other vegetables to serve it as a salad.
Traditional method: Put the unthawed, quick frozen shell beans in boiling water and cook until tender.
Microwave oven: Put the unthawed, quick frozen shell beans in a microwave safe dish, add a little salted water and cook until tender. Stirring the beans a few times during preparation time is recommended.
Energy | 568 kJ / 135 kcal | 7% |
Fat | 1 g | 1% |
- of which saturates | 1 g | 5% |
Carbohydrates | 17 g | 7% |
- of which sugars | 2 g | 2% |
Fibre | 9,6 g | - |
Protein | 9,7 g | 19% |
Salt | 0,10 g | 2% |
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információ
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Az "Elfogadás" gombra történő kattintással a felhasználó elfogadja a sütik használatát.