Indiában számtalan étkezési szokás él egymás mellett, az indiai konyha teljes felfedezése évtizedekig tartó kulináris körutazást ölelne fel. Az indiai ételek legmarkánsabb vonása a fűszerek széleskörű és számunkra talán szokatlan használata.
Az alapanyagok beszerzése és az ételek elkészítése sokszor bonyolult művelet, azonban léteznek roppant egyszerű indiai ételek is, mint ez a könnyű, tavaszi egytálétel, a spenótos burgonya!
Tipp: Tálalás előtt bőségesen szórjuk meg friss korianderrel vagy petrezselyemmel, díszítsük koktélparadicsommal!
Sokunk számára ismerős helyzet egy fárasztó nap után azon gondolkodni, hogy mi lesz a vacsora vagy a másnapi ebéd. Ilyen alkalmakra remek választás ez a nyárillatú és egyszerűen az asztalra varázsolható kukoricaleves.
Kevés jobb dolog történhet reggel, mint ha az első kávé vagy tea mellé kéznél van egy szelet könnyű és illatos sütemény. A sárgarépa ráadásul olyan zöldség, amit egy tortányi időre könnyen gyümölccsé alakíthatunk. Próbáljátok ki egyszerűen és gyorsan elkészíthető receptünket!
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információ
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Az "Elfogadás" gombra történő kattintással a felhasználó elfogadja a sütik használatát.