Termékeink

Gyorsfagyasztott sárgarépakorong

Felhasználási javaslat

A gyorsfagyasztott sárgarépakorongból készíthetünk főzeléket, húsételekhez párolt köretet, salátát, felhasználható levesek készítéséhez is.

Elkészítés

Hagyományos módon: A gyorsfagyasztott sárgarépakorongot felengedés nélkül forrásban lévő sós vízbe öntjük és 8 – 10 perc alatt készre főzzük.

Mikrohullámú berendezésben: A gyorsfagyasztott sárgarépakorongot felengedés nélkül mikrohullámozható edénybe öntjük, majd kevés sós víz vagy zsiradék hozzáadásával 600 W-on 8 – 10 perc alatt készre pároljuk.

Átlagos tápértékadatok

(100 g termékben)

Energia218 kJ / 52 kcal3%
Zsír0 g0%
- amelyből telített zsírsavak0 g0%
Szénhidrát10 g4%
- amelyből cukrok3,8 g4%
Rost2,2 g-
Fehérje1,7 g3%
0,10 g2%

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információ

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. Az "Elfogadás" gombra történő kattintással a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás